Wekerom – Lage Valkseweg 45

Ervaar het ultieme buitenleven op deze woonboerderij op een royaal perceel aan de rand van het gezellige dorp Wekerom. Deze woonboerderij met veel sfeer en karakter, biedt de nieuwe eigenaren een uitgelezen kans om de woonboerderij naar eigen hand te zetten. Met behoud van vele originele elementen is deze woonboerderij te verbouwen voor meerdere woonmogelijkheden.
Wat direct opvalt zijn de authentieke details zoals de houten balken spantconstructie met pen gat verbindingen, grote deel en staldeuren. Daarnaast biedt het riante perceel van 3007 m² plek aan een multifunctioneel bijgebouw . Dit gebouw bestaat uit een grote werkruimte/machineberging, ontspanningsruimte, ruime zolder en inpandige veranda.
Dit is groots wonen met karakter! De mogelijkheid voor een verbouwing naar een inwoonsituatie is een ideale toevoeging als u samen met uw ouders van deze plek wilt genieten, maar kan ook gebruikt worden voor een kantoor/beroep aan huis.
Kortom tal van mogelijkheden!
Wekerom, een gezellig Gelders dorp waar rust, kleinschaligheid en de combinatie van natuur en landschap de sfeer bepalen. Hier wonen betekent groen om u heen gecombineerd met alle dagelijkse voorzieningen in de nabije omgeving. Denk hierbij aan een supermarkt, school en een dorpshuis waar diverse activiteiten worden georganiseerd. De nabij gelegen bossen, het Wekeromse Zand, Nationale Park De Hoge Veluwe en de omliggende dorpen zoals Otterlo, Harskamp, Kootwijkerbroek, Lunteren, Ede en Barneveld vindt u ook op korte afstand. Het voorzieningenniveau van deze plaatsen is van hoge kwaliteit; vele winkels en leuke horecagelegenheden maakt het zeer geliefd. Door de omliggende uitvalswegen en de Openbaar Vervoer verbindingen is er een perfecte verbinding met de rest van Nederland.