Goorhuis

Rinus Goorhuis van Goorhuis Makelaardij uit Putten adviseert en ontzorgt u bij de aan- en verkoop van uw agrarisch en landelijk onroerend goed.

Goorhuis Makelaardij is u van dienst bij zaken rondom het beheer van landelijk vastgoed, taxatie en de bemiddeling van agrarische bedrijven, landelijke woningen en grond.

Rinus Goorhuis beschikt over een breed netwerk in de agrarische sector. Dit komt de looptijd van onze objecten enorm ten goede.

Goorhuis Makelaardij is een veelzijdig kantoor dat u op een persoonlijke, gedreven en deskundige wijze terzijde staat bij de aan- en/of verkoop van agrarische of landelijk gelegen objecten. Rinus Goorhuis beschikt over een ruime ervaring in zowel de agrarische- als vastgoedsector.

Wie zijn wij

Goorhuis Makelaardij

neem contact met mij op

Wilt u meer informatie over onze objecten of over één van onze diensten? Vul onderstaande velden in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.goorhuis makelaardij
beitelweg 10
3882 mt putten

telefoon 0341 360 786
info@goorhuismakelaardij.nl
 • nieuw

  Nijkerkerweg Ermelo

  Cultuurgrond > lees meer
 • nieuw

  Stille verkoop

  Putten > lees meer
 • nieuw

  Rijksweg 97 Terschuur

  Een riant, statig, royale Villa met Gastenverblijf, op een ruim perceel met tal van mogelijkheden. Kom kijken en beleef het zelf !!! > lees meer
 • nieuw

  Hakselseweg 20 Ede

  > lees meer
 • nieuw

  Riebroekseweg Ermelo

  Cultuurgrond > lees meer
Verkocht

Walhuisweg 30 en 32 Kootwijkerbroek

Gesloten varkensvermeerderingsbedrijf. > Bekijk dit object
Verkocht

Kruishaarseweg nabij nr. 13 te Putten

57 are. cultuurgrond > Bekijk dit object
bekijk ons complete aanbod >>
Wilhelm marketing