Stoeërschoolweg 17-2* 3776MN Stroe

LANDELIJK EN VRIJ WONEN!!

Gelegen op korte afstand van het centrum van Stroe, wordt deze nieuwe vrijstaande woning met berging gebouwd. En een bijgebouw 50 m² behoort ook tot de mogelijkheden!

Een unieke kans!

Dit plekje van Stroe is écht een mooie woonomgeving. De volgroeide bomen en de ruim opgezette oprijlaan geeft net dat extra element in de woonsfeer. U bent
binnen no time in het centrum van Stroe met alle dagelijkse voorzieningen. Heerlijk! Wat direct opvalt is de grote van het perceel 1309 m². Dit geeft het geheel ook zijn eigen indruk.
De woning wordt uitgevoerd in een fraaie steenkleur met bijpassende dakpannen. De stoere uitstraling zal zeker een eye-catcher worden in het straatbeeld van de Stroeërschoolweg!
Deze vrijstaande woning wordt gebouwd door Bouwbedrijf Bettink te Stroe en opgeleverd. De woonoppervlakte bedraagt ca. 122 vierkante meter en een wooninhoud van 469 m³. Het project bestaat uit twee royale woningen ( waarvan nog één te koop ) die uiteraard gasloos worden gebouwd en worden voorzien van alle gemakken (luchtwaterwarmtepomp, hoge isolatiewaarde en PV-panelen) om gericht op de toekomst te kunnen wonen.

MAAR ZELF BOUWEN, IS OOK MOGELIJK !!

Altijd al een voorkeur gehad om zelf uw woning te ontwerpen, bouwen en ook nog landelijk en vrij te wonen ? Dan is dit uw kans! Nog één bouwkavel beschikbaar van 1309 m² op deze prachtige locatie, in het buitengebied van Stroe.

De kavel met woning is landelijk en centraal gelegen op de Veluwe. Op korte afstand van de dorpen Stroe, Barneveld, Kootwijkerbroek en Voorthuizen en in de directe nabijheid van de natuurgebieden De Hoge Veluwe, Stroese Heide en de zandverstuiving Kootwijkerzand. De uitvalswegen naar de grote steden zijn in no-time te bereiken.

Dit is het begin van iets moois!

Voor entree ruime hal met meterkast en toegang tot toilet, slaapkamer met badkamer, bijkeuken-wasruimte, woonkeuken/kamer en vaste trapopgang naar verdieping. Vanuit de woonkamer/keuken ook toegang tot werkkamer of een hele grote woonkamer met weids uitzicht.

Met vaste trapopgang is de verdieping te bereiken en via overloop toegang tot de twee slaapkamers, badkamer met toilet. Tevens is er ook toegang tot de ruime berging.

De tuin kan rondom en achter de woning in alle creaties worden uitgevoerd en er wordt een externe berging gerealiseerd.

Bijzondere kenmerken:

* Royale kavel.
* Landelijk gelegen.
* Landelijk wonen maar niet achteraf.
* Nabij Natuurgebieden.
* Ondersteuning in bouwmogelijkheden.

Kortom een unieke kans om op een schitterende locatie uw droom van het buiten wonen te realiseren conform het vigerende bestemmingsplan.

Wat een mogelijkheden biedt deze woning, Na de bouw zijn er nog een aantal elementen die u kunt personaliseren. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van deze prachtige locatie.
Bel Rinus Goorhuis: o6-38190229 of mail naar info@goorhuismakelaardij.nl of Teun Gundelach: 06-51362880 of mail naar info@tg-vastgoed.nl voor een persoonlijke toelichting op locatie of op kantoor, Welkom!!

Vraagprijs: € 839.000,- V.O.N.

 

 

Goorhuis Makelaardij

neem contact met mij op

Wilt u meer informatie over onze objecten of over één van onze diensten? Vul onderstaande velden in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.  goorhuis makelaardij
  beitelweg 10
  3882 mt putten

  telefoon 0341 360 786
  info@goorhuismakelaardij.nl
  << terug naar het overzicht
  klik op een afbeelding voor een vergroting

  kenmerken

  Type Vrijstaande woning
  Bouwjaar 2023
  Kamers 5
  Slaapkamers 3
  Perceeloppervlakte 1309 m²
  Woonoppervlakte 129 m²
  Inhoud 467 m³
  tip een bekende reageren
  Wilhelm marketing