Lankerenseweg 35 Voorthuizen

Op mooie, landelijke en strategische gelegen locatie in Voorthuizen, mogen wij u deze prachtige, sfeervolle en ruime landelijke woning met nog bij te bouwen bijgebouw aanbieden op een perceel van maar liefst 7000 m².
Deze royale landelijke woning is werkelijk prachtig gelegen in het buitengebied tussen Voorthuizen/Barneveld/Nijkerk. De vrijheid, de ruimte en het weidse uitzicht die deze woning bieden zijn echt uniek. En dat niet alleen: Het gezellige dorp Voorthuizen ligt centraal in Nederland en grenst aan de mooie bossen en landgoederen die de Veluwe rijk is.

Deze grote, charmante landelijke woning biedt tal van mogelijkheden. Op het ruime erf is nog een mooi bijgebouw te realiseren van 80 m² of de huidige bijgebouwen te laten staan is ook bespreekbaar. Opties te over dus. U bereikt het object via een lange verharde eigen weg en het erf is voorzien van een nette erfverharding.

Mocht de belangstelling groot zijn voor dit object, dan gaan wij over op een biedingsformulier en biedingsregelement !!!

Indeling: Voor entree, ruime hal met toegang tot de ruime woonkeuken en de royale woonkamer. De woonkeuken heeft een keukenopstelling voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en een authentieke kelder met kelderzolder. In de woonkamer vindt u een, sfeervolle openhaard . Wat hier verder direct opvalt is het weidse uitzicht over de landerijen en de openbare weg en de openslaande deuren tot het overdekt terras. Daarnaast vindt u op de begane grond een toilet, een badkamer met douche en ligbad uitgevoerd in dezelfde stijl als het aparte toilet. Deze ruimtes zijn ook bereikbaar via de hal van de voorentree, waar zich tevens een vaste trapopgang naar de eerste verdieping bevindt, en ook via de ruime bijkeuken van de achter entree.

Eerste verdieping: De verdieping is bereikbaar via een vaste trapopgang. De ruime overloop hier biedt toegang tot drie zeer royale slaapkamers en de grote ouderslaapkamer is voorzien van inpandig balkon, toilet en technische ruimte en tevens een trapopgang tot tweede, beloopbare verdieping. Ook hier aan ruimte geen gebrek.

Tweede verdieping: Beloopbare bergruimte.

Balkon: De ouderslaapkamer is voorzien van inpandig balkon met weids uitzicht over de tuin en landerijen.

De Tuin: Rondom de woning bevindt zich een ruime, verzorgde tuin en groente tuin met meerdere terrassen, een tuinhuis met sauna. Vanaf hier heeft u een prachtig uitzicht over de omgeving en ervaart u pas echt hoe schitterend wonen het hier is. Belangstelling voor deze woning? Kom kijken en beleef het zelf!!!

Bijzonderheden:                                                                              – Ruime landelijke woning;
– Uniek vrij uitzicht;
– Centraal en landelijk gelegen;
– Prachtige omgeving;
– Met mogelijkheid tot het hobbymatig houden van dieren;
– Mooi bijgebouw te realiseren;
– Royaal perceel;
– Eigen tuinhuis met complete sauna;

 

Goorhuis Makelaardij

neem contact met mij op

Wilt u meer informatie over onze objecten of over één van onze diensten? Vul onderstaande velden in en wij bellen u zo spoedig mogelijk.  goorhuis makelaardij
  beitelweg 10
  3882 mt putten

  telefoon 0341 360 786
  info@goorhuismakelaardij.nl
  << terug naar het overzicht
  klik op een afbeelding voor een vergroting

  kenmerken

  Type Woonboerderij
  Bouwjaar 1977
  Kamers 6
  Slaapkamers 4
  Perceeloppervlakte 7000 m²
  Woonoppervlakte 166 m²
  Inhoud 761 m³
  tip een bekende reageren
  Wilhelm marketing